Miles & Meals

3+1 különleges lánykérés videóval

A rendhagyó eljegyzésekben, azok felvételében és megosztásában kétség kívül az amerikaiak járnak az élen – különösen, ami az utóbbi kettőt illeti. Hogy hangolódjunk egy kicsit a Valentin-napra összegyűjtöttük az utóbbi évek legjobbjait, ráadásképpen pedig választottunk egy nemrég készült magyar videót is.... Tovább »

Top 15 legszebb fagyos kép

Már írtunk arról, hogy Amerikában most a mosoly is ráfagyna az arcunkra, de most nézzük meg, milyen is az, amikor valami tényleg megfagy. Kiválogattuk a legszebb fagyos képeket. 1.: Olyan hideg van, hogy még a gejzír is befagy... Tovább »

Amerika fázik

Az Egyesült Államok középső és keleti területein szibériai hideg tombol: Boston környékén hatvan centis hó esett, Montanában pedig mínusz 50 fokot mértek. Olyan hideg van, hogy a chicagói állatkertben nem engedték ki a levegőre a jegesmedvéket és a pingvineket.  Mégis vannak, akik a dolog jó oldalát nézik, és fantasztikus kísérleteket végeznek.  ... Tovább »

Filmek, Las Vegas, szilveszter

A karácsonyi – többségben a tengerentúlon készült filmeket nézve eltűnődtem: sok mindenről azt gondoljuk, hogy csak a filmekben létezik, pedig nem feltétlenül. Eszembe jutott például a három évvel ezelőtti amerikai utunk, amikor édesanyám egy gyerekkori barátját látogattuk meg – akire egyébként a Facebookon talált rá teljesen véletlenül, de ez egy másik sztori. Beszámolómban lesz néhány… Tovább »

Király Viktor: a pocakom amerikai, a szívem magyar

Piros tornacsukában, New York Yankees baseball sapiban, és AC/DC pólóban vágódott be a Médiaakadémia ajtaján Király Viktor, akinek a kínos kérdéseknél sem hervadt le a mosoly az arcáról. (interjú)   Sokat utazol? Igen, de általában ugyanazon két hely, New York és Budapest között ingázok. New Yorkban születtem és éltem egészen tizenhat éves koromig, amikor is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!