Miles & Meals

Őszi ízek orgiája Rómában

  Az őszi szünetre nem is tudnék jobb programot ajánlani, mint egy igazi római felfedezést.   Nem a romokat és múzeumokat, hanem azt, ami a romokon túl van: az életet, az ízeket, a színeket, a város lüktetését.   Menj, és csodálkozz rá Rómára: a hangulatára, a piacok standjaira, és gyümölcstől roskadozó polcaira, a cukrászdák kirakataira, az éttermek… Tovább »

Étvágygerjesztő filmek, vagyis a top 5 Miles & Meals kedvenc

Nemcsak enni, inni, utazni, hanem filmezni is nagyon szeretünk. Szerencsénkre évről évre meglepnek a rendezők egy-egy igazi főzőcskézős mozival, amit nemcsak nézni jó, de felébreszti az emberekben a gasztronómia iránti érdeklődést. Most megosztjuk veletek a mi kedvenceinket, amihez desszertet és italt is ajánlunk. 1. Ízek palotája A franciák híresek jó konyhájukról és jó filmjeikről, előszeretettel… Tovább »

Rómában, mint a rómaiak

„Ha Rómában vagy, tégy úgy, mint a rómaiak” – tartja a mondás, és valóban ez a lehető legjobb tanács, ha igazán meg akarunk ismerni egy idegen várost. Érdemes tehát néha a helyiek ajánlását követni az útikönyveké helyett, és így rálelhetünk olyan eldugott helyekre is, amelyek még nem viselik magukon a milliónyi turista nyomát. ... Tovább »

Noszvaji eszem-iszom

A Miles&Meals ígéretéhez híven elkalauzolja olvasóit az ország határain innen és túl olyan helyekre, ahol a látnivalók mellett a gasztronómia is komoly szerephez jut. A vendégszerető Noszvaj mindenképpen megér egy látogatást.    Fotó: noszvaj.hu A történelmi Eger városától mindössze tíz kilométerre fekvő Noszvaj, az ország egyik legtisztább levegőjű településeként ideális választás egy hétvégi feltöltődésre. Nem… Tovább »

Welcome drink

Sokakat foglalkoztat, ki miért kezd el blogot írni. Túl sok a mondanivalója (és szabadideje)? Netalán ez egyfajta írói szárnybontogatás lenne? Esetleg hobbi? Vagy egyszerűen csak trendinek és jó mókának tartja? Ritkán derül ki. Nos, a Miles & Meals viszonylag egyedi okból született. Év végi feladat a Sanoma Médiaakadémia online kurzusán: hozzunk létre valamilyen site-ot vagy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!