Miles & Meals

Szerelemlakatok – jóból is megárt a sok

A nap híre, hogy Párizsban a több ezer szerelemlakat súlyától kitört a Pont des Arts gyalogoshíd korlátjának egy darabja. A leszakadt részt átmenetileg fadeszkával fedték le, amelyet –mivel lakatolni oda nem lehet – kezdenek befedni a szerelmes üzenetek, nyílvesszővel átlőtt szívecskék.... Tovább »

Legendás szobrok nyomában

Az utcákon járva nap mint nap elhaladunk mellettük, de legtöbbször oda sem nézünk. Mert éppen rohanunk vagy, mert nem is tudjuk, hogy ott vannak, esetleg a történetük ismerete nélkül nem tűnnek olyan érdekesnek a szobrok. Pedig érdemes szemügyre venni őket.... Tovább »

Boszorkányok buliznak Budapesten

Kísértetek, boszik és szellemek lepik el a Vörösmarty teret október 31-én kora éjszaka. Kreativitásunkat a Halloween fesztiválon a zombis sminken túl a tökfaragó versenyen is bizonyíthatjuk. A Halloween nálunk a gyerekekkel együtt szivárgott be a családi “ünnepek” közé: tökfaragással indult, rémisztő sütikkel folytatódott, most pedig muszáj a bulira valami jelmezzel előrukkolnom.   Egy biztos, vacsorára a Halloween jegyében sütőtök leves… Tovább »

Húsvét a Budavári Palotában

Remélem, a havazás és a hideg nem szegi kedvét azoknak, akik kimozdulnának a közelgő ünnep alkalmából. Így a húsvéti hétvégére az igazán bátraknak és a még vacillálóknak elsőként a Budavári Húsvéti Sokadalmat ajánlom figyelmébe. A fesztivál három napon keresztül, 2013. március 30. és április 1. között várja az ünnepelni vágyókat színes vásárával, valamint gasztronómiai, zenei… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!