Miles & Meals

Tripla csokis sajttorta a Segítsütire

Indul a Segítsüti jótékonysági árverés! A harminc gasztroblogger között én is készültem egy nagyon finom tortával, mégpedig egy tripla csokis sajttortával, amire érdemes licitálni. Már ha éppen nem fogyókúráztok, mert az esetben TILOS! A képen látható példánynak még kihűlni se volt ideje, már elfogyott!... Tovább »

A Világkonyha folytatódik: tartsatok velünk Belgiumba

Ha a nagy gasztronemzetekre gondolunk, senkinek sem jutna eszébe Belgium. Egyrészt a belga népet nehezen definiálhatjuk: a belga állampolgár valójában vagy flamand, vagy vallon. Ez az ellentét a gasztronómiára ugyanúgy érvényes: vagy a francia borkedvelők, vagy a holland sörimádók dominálnak. A belga söröket pedig senkinek sem kell bemutatni. A csokoládén, Jacques Brel dalain, Tintin kalandjain és a… Tovább »

Étvágygerjesztő filmek, vagyis a top 5 Miles & Meals kedvenc

Nemcsak enni, inni, utazni, hanem filmezni is nagyon szeretünk. Szerencsénkre évről évre meglepnek a rendezők egy-egy igazi főzőcskézős mozival, amit nemcsak nézni jó, de felébreszti az emberekben a gasztronómia iránti érdeklődést. Most megosztjuk veletek a mi kedvenceinket, amihez desszertet és italt is ajánlunk. 1. Ízek palotája A franciák híresek jó konyhájukról és jó filmjeikről, előszeretettel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!