Miles & Meals

Egészség-túladagolás

„Jóból is megárt a sok.” – szól a nem túl népszerű mondás. Ahogyan a túl sok alvás vagy a túl sok sport, úgy a túlzásba vitt egészséges táplálkozás sincs feltétlenül jó hatással szervezetünkre.... Tovább »

Szörp a kert végéből

Amikor az ember lánya autóval közlekedik, egy csomó jó dologról lemarad. Így jártam múlt héten is, amikor a Street Food Show-n betértünk a Kandalló nevű pop-up kocsmába, és sóvárogva olvastam végig az egzotikus (szilvás, keserű mézes, gyömbéres) kézműves sör kínálatot. A melegben pont jól esett volna egy pohárkával. Már éppen nagyon sajnálni kezdtem magam, amikor… Tovább »

Mannatural – a természetes ételek manufaktúrája

A Mannatural az élő, nyers ételek étterme. Bátran bíztatok mindenkit – a húsételek kedvelőjeként – próbálja ki Magyarország egyik legjobb éttermét! Csodálatos ízvilágban lesz részünk: minden ételkülönlegesség friss zöldségből, gyümölcsből, magvakból és fűszerekből áll. Takács Ákossal, a Mannatural szakmai vezetőjével beszélgettem, aki tíz éve foglalkozik az egészséges táplálkozással. Miben különbözik a ti éttermetek a többitől? A… Tovább »

Egészséges csipsz? Létezik!

Szóval belindultunk, tényleg teljes gőzzel. Most már nem csak dolgozunk/iskolába járunk/cikkeket írunk/gyereket nevelünk/lakásfelújítunk, hanem blogolunk is. De gondolom, jó páran vagytok hasonlóan elfoglaltak. Így a mindennapok rengeteg energiát kívánnak, ami meg plusz kalóríákat. Én ezért olyan egészséges ételeket igyekszem majd bemutatni nektek, amelyek kellő energiát is biztosítanak. Vagy épp olyan utazásokról olvashattok, amelyek során a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!