Miles & Meals

Filmek, Las Vegas, szilveszter

A karácsonyi – többségben a tengerentúlon készült filmeket nézve eltűnődtem: sok mindenről azt gondoljuk, hogy csak a filmekben létezik, pedig nem feltétlenül. Eszembe jutott például a három évvel ezelőtti amerikai utunk, amikor édesanyám egy gyerekkori barátját látogattuk meg – akire egyébként a Facebookon talált rá teljesen véletlenül, de ez egy másik sztori. Beszámolómban lesz néhány… Tovább »

Vakációk a mozivásznon – Top 5 film az utazásról

Nyakunkon a nyár, a szabadság, rengeteg szabadidő és vakáció. Sokan vannak, akik évközi hajrában a hátuk közepére sem kívánják a szervezéssel járó kínt. Összegyűjtöttünk néhány filmet, amely akár ötletként is szolgálhat a nyári úti cél kiválasztásához, vagy legalábbis meghozza a néző kedvét, hogy bepakolja bőröndjét.   1. Családi vakáció  Ha bárki utazott már nagycsaláddal, akkor… Tovább »

Étvágygerjesztő filmek, vagyis a top 5 Miles & Meals kedvenc

Nemcsak enni, inni, utazni, hanem filmezni is nagyon szeretünk. Szerencsénkre évről évre meglepnek a rendezők egy-egy igazi főzőcskézős mozival, amit nemcsak nézni jó, de felébreszti az emberekben a gasztronómia iránti érdeklődést. Most megosztjuk veletek a mi kedvenceinket, amihez desszertet és italt is ajánlunk. 1. Ízek palotája A franciák híresek jó konyhájukról és jó filmjeikről, előszeretettel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!