Miles & Meals

Fald fel Amszterdamot!

Egy szerelmes kép, háttérben az Eiffel toronnyal, széles vigyor a „ Welcome to Fabulous Las Vegas” táblát ölelve, vagy egy laza, életigenlő ugrás az IAMSTERDAM feliratnál – mind olyan fotók, melyek sokunk bakancslistájának fényképalbumát gazdagítják.... Tovább »

Étvágygerjesztő filmek, vagyis a top 5 Miles & Meals kedvenc

Nemcsak enni, inni, utazni, hanem filmezni is nagyon szeretünk. Szerencsénkre évről évre meglepnek a rendezők egy-egy igazi főzőcskézős mozival, amit nemcsak nézni jó, de felébreszti az emberekben a gasztronómia iránti érdeklődést. Most megosztjuk veletek a mi kedvenceinket, amihez desszertet és italt is ajánlunk. 1. Ízek palotája A franciák híresek jó konyhájukról és jó filmjeikről, előszeretettel… Tovább »

Noszvaji eszem-iszom

A Miles&Meals ígéretéhez híven elkalauzolja olvasóit az ország határain innen és túl olyan helyekre, ahol a látnivalók mellett a gasztronómia is komoly szerephez jut. A vendégszerető Noszvaj mindenképpen megér egy látogatást.    Fotó: noszvaj.hu A történelmi Eger városától mindössze tíz kilométerre fekvő Noszvaj, az ország egyik legtisztább levegőjű településeként ideális választás egy hétvégi feltöltődésre. Nem… Tovább »

Húsvét a Budavári Palotában

Remélem, a havazás és a hideg nem szegi kedvét azoknak, akik kimozdulnának a közelgő ünnep alkalmából. Így a húsvéti hétvégére az igazán bátraknak és a még vacillálóknak elsőként a Budavári Húsvéti Sokadalmat ajánlom figyelmébe. A fesztivál három napon keresztül, 2013. március 30. és április 1. között várja az ünnepelni vágyókat színes vásárával, valamint gasztronómiai, zenei… Tovább »

Welcome drink

Sokakat foglalkoztat, ki miért kezd el blogot írni. Túl sok a mondanivalója (és szabadideje)? Netalán ez egyfajta írói szárnybontogatás lenne? Esetleg hobbi? Vagy egyszerűen csak trendinek és jó mókának tartja? Ritkán derül ki. Nos, a Miles & Meals viszonylag egyedi okból született. Év végi feladat a Sanoma Médiaakadémia online kurzusán: hozzunk létre valamilyen site-ot vagy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!