Miles & Meals

Sonnenpark: végre egy hotel, ami nem csak gyerekbarát

Háromgyerekes anyaként rengeteg hotelben jártam, ami gyerekbarátnak mondta magát. Volt köztük olyan, ami tényleg megfelelt az elvárásaimnak, de olyan is volt, ahol a nagy gyerekbarátság abból állt, hogy az étkezőben találtunk pár etetőszéket, a szobába pedig be lehetett tenni az utazóágyat, ja, és a menüben volt virsli.... Tovább »

Filmek, Las Vegas, szilveszter

A karácsonyi – többségben a tengerentúlon készült filmeket nézve eltűnődtem: sok mindenről azt gondoljuk, hogy csak a filmekben létezik, pedig nem feltétlenül. Eszembe jutott például a három évvel ezelőtti amerikai utunk, amikor édesanyám egy gyerekkori barátját látogattuk meg – akire egyébként a Facebookon talált rá teljesen véletlenül, de ez egy másik sztori. Beszámolómban lesz néhány… Tovább »

Vendégségben Titonál

Josip Broz Tito bizony tudta, hogyan kell élni, jól élni. A volt Jugoszláv tagállamok legszebb területeire építtetett nyári lakokat, pazar kastélyokat. Sőt Pula közelében a Brijuni-szigeteken megteremtette a maga kis földi paradicsomát, egy privát szafarit az Afrikából hozattatott – vagy protokoll ajándékként kapott – állatokkal, növényekkel.... Tovább »

Noszvaji eszem-iszom

A Miles&Meals ígéretéhez híven elkalauzolja olvasóit az ország határain innen és túl olyan helyekre, ahol a látnivalók mellett a gasztronómia is komoly szerephez jut. A vendégszerető Noszvaj mindenképpen megér egy látogatást.    Fotó: noszvaj.hu A történelmi Eger városától mindössze tíz kilométerre fekvő Noszvaj, az ország egyik legtisztább levegőjű településeként ideális választás egy hétvégi feltöltődésre. Nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!