Miles & Meals

Virágkaspó upcycling

A tavaszi zsongás engem is utolért: beszereztem a konyhakerti palántázáshoz szükséges magokat, és a virágföldet. Már csak kaspókra, cserepekre lenne szükségem. Ekkor eszembe jutott, hogy szétnézzek a neten, milyen megoldások vannak újrahasznosítás, pontosabban upcycling terén. Nem is gondoltam volna, mennyire szép virágtartót lehet készíteni ócska tésztaszűrőből, vagy milyen kreatív megoldásokkal lehet akár egy panellakás erkélyének… Tovább »

Konyhakert-projekt a kilencediken

A kertészek leleményességének köszönhetően ma már nem csak családi házak kertjében nevelhetünk zöldségpalántákat, elég lehet egy erkély is. A speciális, balkonon termeszthető zöldségek nem olyan terebélyesek, így jól megférnek egy virágládában, dézsában vagy nagyobb cserépben is. Így hát idén tavasszal én is belevágtam: kiskertész lettem. Következzék egy kis beszámoló az első konyhakert-projektemről, a saláta recept… Tovább »

Welcome drink

Sokakat foglalkoztat, ki miért kezd el blogot írni. Túl sok a mondanivalója (és szabadideje)? Netalán ez egyfajta írói szárnybontogatás lenne? Esetleg hobbi? Vagy egyszerűen csak trendinek és jó mókának tartja? Ritkán derül ki. Nos, a Miles & Meals viszonylag egyedi okból született. Év végi feladat a Sanoma Médiaakadémia online kurzusán: hozzunk létre valamilyen site-ot vagy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!