Miles & Meals

Tedd el a nyarat emlékbe!

Ha tehetném, bezárnám a nyarat egy befőttes üvegbe, napfényestől, bárányfelhőstől, tengerestől, virágillatostól, gyerekkacajostól, hogy télen, egy-egy zord, sötét napon elővegyem, és újra átéljem az emlékeimet.... Tovább »

Fagyit a fülbe!

Gatyarohasztó meleg van! Minden porcikám egy nagy gombóc krémesen lágy gyümölcsös fagyi után sóvárog. De jöhet vaníliás, vagy csokis, vagy gépi és csavart is. Sőt, ilyen vidám fagyis fülbevalókat is szívesen elfogadnék. Némelyik annyira valósághű, hogy félő, a nagy mohóságomban nekiesnék.... Tovább »

Vakációk a mozivásznon – Top 5 film az utazásról

Nyakunkon a nyár, a szabadság, rengeteg szabadidő és vakáció. Sokan vannak, akik évközi hajrában a hátuk közepére sem kívánják a szervezéssel járó kínt. Összegyűjtöttünk néhány filmet, amely akár ötletként is szolgálhat a nyári úti cél kiválasztásához, vagy legalábbis meghozza a néző kedvét, hogy bepakolja bőröndjét.   1. Családi vakáció  Ha bárki utazott már nagycsaláddal, akkor… Tovább »

Korfu – természeti szépségével hódít a zöldellő sziget

Forrás: www.panoramio.com Nyakunkon a nyár, ideje a vakációt tervezgetni! A görög szigetvilág páratlan szépsége és sokszínűsége turisták millióit vonzza minden évben. Közelsége, mediterrán fekvése és kiváló strandjai miatt a tömegturizmus egyik legfőbb célpontjává vált Európában. A görög válság miatt nem is kell olyan mélyen a zsebébe nyúlnia annak, aki Nyugat-Európa helyett Korfut választja nyári vakációja helyszínéül. Sokakat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!