Miles & Meals

Fuerteventura, a kalandorok paradicsoma 2/2.

Fuerteventura a Kanári-szigetek második legnagyobb szigete. Tökéletes célpont egy mozgalmas nyaraláshoz, de az is megtalálja itt számításait, aki zavartalanul élvezné a finom, tengerparti homokot és az óceán simogató hullámait. Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány praktikus tippet az ideutazóknak.... Tovább »

Tengeren – gyerekkel vagy gyerek nélkül

Tengeren – gyerekkel vagy gyerek nélkül   Olyan érzés ez, mint a photoshop. Nézed a before/after képeket, és nem ismersz magadra. A gyerek is megváltoztat, átalakít: a nagy lazaság a múlté; már gond, ha lekésed a vonatot, vagy ha nincs szállásod éjszakára, és az 500 oldalas krimiket is nyugodtan otthon hagyhatod, sőt, az éjszakai koktélozásnak… Tovább »

2014 TOP 11 városa

A Lonely Planet és a CNN is összegyűjtötte azokat a városokat, amelyeket leginkább érdemes az újévi, utazási fogadalmaink listájának élére tennünk. De álmodozásnak vagy inspirációnak sem utolsók. Bemutatunk néhányat közülük.... Tovább »

Rovinj – az Isztria gyöngyszeme

Forrás: www.villatuttorotto.com Igazi tengerparti gyöngyszemért nem kell messze utaznunk: Rovinj ugyanis az Isztria legtöbbet fotózott városa. Gazdag történelmi múltja a 4. századra tekint vissza, és sok csatát megélt már. Uralkodtak felette a bizánciak, a frankok, a velenceiek, a genovaiak és a Habsburgok is. A történelmi városrész dombtetején épült Szent Eufémia-templom, a kanyargós és szűk utcácskák, a galériák… Tovább »

Korfu – természeti szépségével hódít a zöldellő sziget

Forrás: www.panoramio.com Nyakunkon a nyár, ideje a vakációt tervezgetni! A görög szigetvilág páratlan szépsége és sokszínűsége turisták millióit vonzza minden évben. Közelsége, mediterrán fekvése és kiváló strandjai miatt a tömegturizmus egyik legfőbb célpontjává vált Európában. A görög válság miatt nem is kell olyan mélyen a zsebébe nyúlnia annak, aki Nyugat-Európa helyett Korfut választja nyári vakációja helyszínéül. Sokakat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!