Miles & Meals

Szerelemlakatok – jóból is megárt a sok

A nap híre, hogy Párizsban a több ezer szerelemlakat súlyától kitört a Pont des Arts gyalogoshíd korlátjának egy darabja. A leszakadt részt átmenetileg fadeszkával fedték le, amelyet –mivel lakatolni oda nem lehet – kezdenek befedni a szerelmes üzenetek, nyílvesszővel átlőtt szívecskék.... Tovább »

Hófehér álomutak

A reggeli kapkodás és rohanás után, amikor a vérnyomásom már a plafonon van, szükségem lenne egy beépített „OFF” gombra. A fehér mindig nyugtatóan hat, ezért amikor relaxációs céllal becsuktam a szemem, és elképzeltem, hova utaznék legszívesebben, csupa-csupa fehér hely ugrott be.  ... Tovább »

2014 TOP 11 városa

A Lonely Planet és a CNN is összegyűjtötte azokat a városokat, amelyeket leginkább érdemes az újévi, utazási fogadalmaink listájának élére tennünk. De álmodozásnak vagy inspirációnak sem utolsók. Bemutatunk néhányat közülük.... Tovább »

Étvágygerjesztő filmek, vagyis a top 5 Miles & Meals kedvenc

Nemcsak enni, inni, utazni, hanem filmezni is nagyon szeretünk. Szerencsénkre évről évre meglepnek a rendezők egy-egy igazi főzőcskézős mozival, amit nemcsak nézni jó, de felébreszti az emberekben a gasztronómia iránti érdeklődést. Most megosztjuk veletek a mi kedvenceinket, amihez desszertet és italt is ajánlunk. 1. Ízek palotája A franciák híresek jó konyhájukról és jó filmjeikről, előszeretettel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!