Miles & Meals

Az olasz csizma, és ami benne van

Világkonyha sorozatunk következő állomásául Olaszországot, az antik és keresztény kultúra, valamint a gasztronómia fellegvárát választottuk. Bármely részén is járunk a félszigetnek, elképesztő látványosságokkal és különleges ételekkel találkozhatunk. Így legyen szó nyaralásról, pár napos városnézésről, karneválról, vagy üzleti útról, az életre szóló élmény garantált.   A lüktető főváros Róma az ország legnagyobb és legnépesebb városa, egyben… Tovább »

Rómában, mint a rómaiak

„Ha Rómában vagy, tégy úgy, mint a rómaiak” – tartja a mondás, és valóban ez a lehető legjobb tanács, ha igazán meg akarunk ismerni egy idegen várost. Érdemes tehát néha a helyiek ajánlását követni az útikönyveké helyett, és így rálelhetünk olyan eldugott helyekre is, amelyek még nem viselik magukon a milliónyi turista nyomát. ... Tovább »

Welcome drink

Sokakat foglalkoztat, ki miért kezd el blogot írni. Túl sok a mondanivalója (és szabadideje)? Netalán ez egyfajta írói szárnybontogatás lenne? Esetleg hobbi? Vagy egyszerűen csak trendinek és jó mókának tartja? Ritkán derül ki. Nos, a Miles & Meals viszonylag egyedi okból született. Év végi feladat a Sanoma Médiaakadémia online kurzusán: hozzunk létre valamilyen site-ot vagy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!