Miles & Meals

Fuerteventura, a kalandorok paradicsoma 2/2.

Fuerteventura a Kanári-szigetek második legnagyobb szigete. Tökéletes célpont egy mozgalmas nyaraláshoz, de az is megtalálja itt számításait, aki zavartalanul élvezné a finom, tengerparti homokot és az óceán simogató hullámait. Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány praktikus tippet az ideutazóknak.... Tovább »

Buli a paradicsomban – La Tomatina

A spanyol La Tomatina fesztivál során 140 tonnányi paradicsomot hajigálnak egymás képébe a lelkes résztvevők, hogy a végén paradicsomlében és pürében megfürödve boldogsághormonnal feltöltődjenek. Idén augusztus 27-re esik a gigászi kajacsata, melyre 50 000 turistát várnak.... Tovább »

A spanyolok még mindig hódítanak- a Világkonyha ezúttal egy vérpezsdítő mediterrán országba hív

Európa egyik legszebb és legkedveltebb országa hosszú homokos tengerpartjaival, nyüzsgő városaival, kellemes éghajlatával, több évszádos történelmének emlékeivel, és vendégszerető népével évente több millió turista szívét hódítja meg. A flamenco és a bikaviadal csak egy része a varázslatnak, Spanyolország ennél sokkal többet rejt.  Spanyolország változatos vidékeit bejárva egy nagy kulturális kavalkád részesei lehetünk, melyben az ókori… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!