Miles & Meals

5 szuper újrahasznosított termék a tengerből

A tengereken, óceánokon úszkáló szemét a hosszú lebomlási idő miatt még sokáig szennyezi az élővilágot, de szerencsére néhány cégnek zseniális ötlete támadt. A Víz Világnapja alkalmából gyűjtöttem össze olyan innovatív megoldásokat, melyek a tengeri hulladékok felhasználásával készültek. ... Tovább »

Tengeren – gyerekkel vagy gyerek nélkül

Tengeren – gyerekkel vagy gyerek nélkül   Olyan érzés ez, mint a photoshop. Nézed a before/after képeket, és nem ismersz magadra. A gyerek is megváltoztat, átalakít: a nagy lazaság a múlté; már gond, ha lekésed a vonatot, vagy ha nincs szállásod éjszakára, és az 500 oldalas krimiket is nyugodtan otthon hagyhatod, sőt, az éjszakai koktélozásnak… Tovább »

Lépcsőzzünk: kellemest a hasznossal

Ki mondta, hogy lépcsőzni unalmas? Na igen, ha esztétikai élményre is vágyunk, akkor nem a panelben kell a combizmainkat edzeni. Ezeken a lépcsőkön simán rohangálnék egész nap fel-le, nem érezném a monotonitását a dolognak, mert minden lépcsőfok más és más.... Tovább »

Csodaszép minták a homokban

Van, aki a tengerparton csak fekszik a homokban, van, aki kisvödörrel és lapáttal várat épít a gyerekének, van, aki beássa magát nyakig, és itt van ő, aki egy gereblyével olyan ábrákat, mintákat rajzol, hogy leesik az állad.  ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!