Miles & Meals

Tengeren – gyerekkel vagy gyerek nélkül

Tengeren – gyerekkel vagy gyerek nélkül   Olyan érzés ez, mint a photoshop. Nézed a before/after képeket, és nem ismersz magadra. A gyerek is megváltoztat, átalakít: a nagy lazaság a múlté; már gond, ha lekésed a vonatot, vagy ha nincs szállásod éjszakára, és az 500 oldalas krimiket is nyugodtan otthon hagyhatod, sőt, az éjszakai koktélozásnak… Tovább »

Csodaszép minták a homokban

Van, aki a tengerparton csak fekszik a homokban, van, aki kisvödörrel és lapáttal várat épít a gyerekének, van, aki beássa magát nyakig, és itt van ő, aki egy gereblyével olyan ábrákat, mintákat rajzol, hogy leesik az állad.  ... Tovább »

Fesztiváli hangulat Dél-Franciaországban

Már egy ideje nyúzom a barátnőmet, hogy írja meg, milyen is a Cote d’Azure-on a levendula- és rozmaring illatú tél. Most Bea beszámolóját olvashatjátok a mozgalmasra sikerült dél-franciaországi karácsonyáról és szilveszteréről. Képzeletben mi is vele utazhatunk a napsütéses mediterrán tengerpartról a Pireneusok havas csúcsaira.... Tovább »

Barangoljuk be Aphrodité szigetét! – Íme Ciprus kedvenc strandjai és látnivalói

A Földközi-tenger ékköve, Ciprus csodaszép tengerpartjaival és lenyűgöző történelmi emlékeivel mindig is népszerű úticél volt. A sziget gazdaságának összeomlásával azonban egyenes arányban csökkent a turisták száma is. Mi mégis arra bíztatunk mindenkit, hogy utazzon bátran Ciprusra. Felejtsük el a válságot, inkább fedezzük fel a homokos tengerpartokat, hegyi kolostorokat és az ínycsiklandó mediterrán falatokat! Ciprus varázsereje… Tovább »

Korfu – természeti szépségével hódít a zöldellő sziget

Forrás: www.panoramio.com Nyakunkon a nyár, ideje a vakációt tervezgetni! A görög szigetvilág páratlan szépsége és sokszínűsége turisták millióit vonzza minden évben. Közelsége, mediterrán fekvése és kiváló strandjai miatt a tömegturizmus egyik legfőbb célpontjává vált Európában. A görög válság miatt nem is kell olyan mélyen a zsebébe nyúlnia annak, aki Nyugat-Európa helyett Korfut választja nyári vakációja helyszínéül. Sokakat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!