Miles & Meals

A legszebb utazós torták

Ma már bármilyen tortát el lehet készíteni. Így ha valaki nagy utazásra készülődik, vagy éppen csak imádja valamelyik országot, gyönyörű tortákkal lephetjük meg. Összegyűjtöttük a legmutatósabbakat. A világ ez esetben nem a lábaink előtt, hanem az asztalunkon hever!... Tovább »

Legismertebb magyar desszertek

Egy cukrászdába belépve vagy éppen receptkönyvet lapozgatva rengeteg olyan süteménnyel találkozunk, amiket nem csak az ízük miatt szeretünk. Régóta ismerjük őket, büszkék vagyunk rájuk, mert igazi magyar desszertek, amik népszerűek a külföldiek körében is. Nézzünk meg ezek közül hármat, ismerjük meg a történetüket.... Tovább »

Így lesz a tortákból, kalácsokból és muffinokból mentőorvosi autó

Totálkárosra tört gyermek-mentőorvosi autót pótolnak a Segítsüti árveréséből befolyt összegből. A licit hétfőn este lezárult, több mint egymillió forint a bevétel. Idén februárban a Magyar Gyermekmentő Alapítvány pécsi mentőorvosi autóját egy balesetben – megkülönböztető jelzéseit figyelmen kívül hagyva – totálkárosra törték. A tavaszi Segítsüti akció ennek pótlásához és/vagy megfelelő felszereltségéhez járult hozzá.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!