Miles & Meals

Fald fel Amszterdamot!

Egy szerelmes kép, háttérben az Eiffel toronnyal, széles vigyor a „ Welcome to Fabulous Las Vegas” táblát ölelve, vagy egy laza, életigenlő ugrás az IAMSTERDAM feliratnál – mind olyan fotók, melyek sokunk bakancslistájának fényképalbumát gazdagítják.... Tovább »

Fuerteventura, a kalandorok paradicsoma 2/2.

Fuerteventura a Kanári-szigetek második legnagyobb szigete. Tökéletes célpont egy mozgalmas nyaraláshoz, de az is megtalálja itt számításait, aki zavartalanul élvezné a finom, tengerparti homokot és az óceán simogató hullámait. Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány praktikus tippet az ideutazóknak.... Tovább »

Tengeren – gyerekkel vagy gyerek nélkül

Tengeren – gyerekkel vagy gyerek nélkül   Olyan érzés ez, mint a photoshop. Nézed a before/after képeket, és nem ismersz magadra. A gyerek is megváltoztat, átalakít: a nagy lazaság a múlté; már gond, ha lekésed a vonatot, vagy ha nincs szállásod éjszakára, és az 500 oldalas krimiket is nyugodtan otthon hagyhatod, sőt, az éjszakai koktélozásnak… Tovább »

A legszebb utazós torták

Ma már bármilyen tortát el lehet készíteni. Így ha valaki nagy utazásra készülődik, vagy éppen csak imádja valamelyik országot, gyönyörű tortákkal lephetjük meg. Összegyűjtöttük a legmutatósabbakat. A világ ez esetben nem a lábaink előtt, hanem az asztalunkon hever!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!