Miles & Meals

A legszebb utazós torták

Ma már bármilyen tortát el lehet készíteni. Így ha valaki nagy utazásra készülődik, vagy éppen csak imádja valamelyik országot, gyönyörű tortákkal lephetjük meg. Összegyűjtöttük a legmutatósabbakat. A világ ez esetben nem a lábaink előtt, hanem az asztalunkon hever!... Tovább »

Leves. Pasta. Desszert. A „pontos” fiúk nyomában

Pár évvel ezelőtt néhány fiatal igazi gasztroforradalmat indított el levesbárjával. A Leves. azóta streetfood történelem lett. A sikersztori azonban nem ért véget: tavasszal nyitott a Pasta., és most már az édesszájúak is örülhetnek, itt a Desszert. is! A két alapító, Horváth Zoltán és Gögge Ádám 2011-ben egy tátongó piaci rést tömött be pohárban kínált, egyszerűen… Tovább »

Madártej karamellizált cukorcsodákkal

Forrás: www.eatyourbooks.com Ki ne ismerné gyermekkorunk egyik kedvenc édességét, a madártejet. Az úszó habszigeteket bátran megbolondíthatjuk pörkölt cukorból készült forgácsokkal és figurákkal. A gyerekeknél és a felnőtteknél egyaránt nagy sikert fogunk aratni a következő recepttel.   Hozzávalók: 1.5 liter tej 1 vaníliás pudingpor 3 tojás 2 vaníliás cukor 3-5 evőkanál kristálycukor   Elkészítés: A tejet a vaníliás… Tovább »

Új desszertőrület: hódít a sütinyalóka

forrás: cakepopwonders.wordpress.com A már jól ismert muffin után itt a legújabb sütemény-őrület. A cake pop, azaz sütinyalóka, bár itthon még kevésbé ismert, a világot már meghódította.  A falatnyi desszert sikere abban áll, hogy bár elkészítése hosszadalmas, mégsem bonyolult. Ezen kívül divatos, ötletes, valamint sokféle töltelékkel és díszítéssel variálható. Az eredmény pedig garantált elismerés!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!