Miles & Meals

Ilyen volt a fánkfesztivál

A fánk számomra olyan, mint Gombóc Artúrnak a csoki. Lehet kerek vagy hosszúkás, töltött vagy lyukas, szalagos, csöröge, vagy csurgatott, édes vagy sós, mindegy, jöhet! Csak az a vacak „T gazdaságos” rózsaszín cukormázas ne legyen!... Tovább »

Erdélyi konyhanosztalgia – folytatódik a világkonyha sorozat

Világkonyha-sorozatunk ezúttal csak a szomszédos országba, Erdély csodálatos tájaira kalauzol. Mind tudjuk milyen az, amikor egy illat, egy íz, egy fénykép régi emlékeket idéz. Minden érzékszerünkkel emlékmorzsákat raktározunk. És hiába egészségesebb a hal, ha karácsonykor töltött káposztát kíván a szív, fehér kenyérrel. Összegyűjtöttünk pár fogást, ami mégis annyira tradicionális erdélyi tájegységekhez köthető, hogy még a neve… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!