Ha már unod az almakompótot és az almaszószt is, így turbózd fel!... Tovább »
Őszi gyümölcskehely
Ha már unod az almakompótot és az almaszószt is, így turbózd fel!... Tovább »
Ha már unod az almakompótot és az almaszószt is, így turbózd fel!... Tovább »
Gazdag és sűrű palacsintatészta gyümölccsel feldobva, sütőben kisütve, franciául kiejtve.... Tovább »
Kétségkívül a rebarbara az új sztárnövény a konyhákban. Tavasz óta nem lehet kinyitni egyetlen receptmagazint vagy böngészni egy gasztro oldalon anélkül, hogy valamilyen rebarbarás finomságot látnánk. Most mi is beadtuk a derekunkat a rebarbara-őrületnek. Bevallom, tavalyelőtt még én se nagyon tudtam, hogy mi ez a furcsa nevű növény, egyáltalán zöldség-e vagy gyümölcs. Elsőnek krémlevesként kóstoltam, és… Tovább »