Miles & Meals

Lélekmelegítő téli estékre: sajtkrémleves rozscipóban

A sajtkrémleves tökéletes választás kezdő kuktáknak is (mint amilyen én is vagyok), mert tényleg végtelen egyszerű összeütni. Ha pedig tányér helyett cipóban tálaljuk, második fogással sem kell pepecselni, mivel elég laktató lesz önmagában is. Gyakorlatilag a recept legnehezebb része beszerezni a megfelelő méretű cipót. Ehhez én nagyjából 3 pékségben jártam, de végül egy kisebb szupermarket… Tovább »

A gyümölcsízű sztárzöldség: a rebarbara

Kétségkívül a rebarbara az új sztárnövény a konyhákban. Tavasz óta nem lehet kinyitni egyetlen receptmagazint vagy böngészni egy gasztro oldalon anélkül, hogy valamilyen rebarbarás finomságot látnánk. Most mi is beadtuk a derekunkat a rebarbara-őrületnek. Bevallom, tavalyelőtt még én se nagyon tudtam, hogy mi ez a furcsa nevű növény, egyáltalán zöldség-e vagy gyümölcs. Elsőnek krémlevesként kóstoltam, és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!