A hőségben cukros üdítőitalok helyett válasszuk a mézes házi jegesteát! Ritkán jut eszünkbe, kinek is köszönhetjük valójában ezt a pompás ízt. A méhek szorgosan összegyűjtik, mi pedig minden cseppjét élvezzük. De hogyan is kerül a poharunkba ez a finom nedű? Fekete Jánosné méhésszel beszélgettem. Javában virágoznak a fák. Milyen feladatok várnak a méhészekre? Most az… Tovább »
Nektártól a jeges teáig: az aranyló méz útja
A hőségben cukros üdítőitalok helyett válasszuk a mézes házi jegesteát! Ritkán jut eszünkbe, kinek is köszönhetjük valójában ezt a pompás ízt. A méhek szorgosan összegyűjtik, mi pedig minden cseppjét élvezzük. De hogyan is kerül a poharunkba ez a finom nedű? Fekete Jánosné méhésszel beszélgettem. Javában virágoznak a fák. Milyen feladatok várnak a méhészekre? Most az… Tovább »
