Miles & Meals

Lecsó, a nyár íze

Nálam a nyár akkor kezdődik, amikor megfőzöm az első lecsómat, bár akkor még a konyhapénz felét otthagyom a zöldségesnél. A lecsóban azt szeretem, hogy könnyű, gyors, és nagyon jól variálható: teljesen más ízvilágot kapok, ha tojással dúsítom, minhta kolbásszal főzném, vagy netán gerslivel dobnám fel. Vajdaságban a rizses lecsó „dzsuvedzs” néven nagyon népszerű köret sült… Tovább »

Ez nem pite! A TOP 3 vajdasági sütemény receptje

  Amikor a minap a MyBalkan blogon megláttam az apróra vágott vöröshagymával tálalt csevapok fotóját, rögtön utána a sopszka salátát, egyből összefutott a nyál a számban, ezzel egyidőben a fejemre is csaptam, hogy a balkáni konyha bemutatása miért is nem jutott hamarabb az eszembe!   Szerencsémre a szerb konyha terén nem csak információhoz, hanem kóstolóhoz is elsőkézből… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!