Miles & Meals

Hajdúszoboszlóra utazni jó és érdemes

A tavaszi napsütés mellett kiváló stresszoldó a 36-38 C-os gyógymedencékben való fürdőzés, a betegségek megelőzése a kiváló gyógy és wellness kezelések által és a kikapcsolódás a helyi programokon, rendezvényeken.

Egyedi gyógyszolgáltatások

Egyedi hajdúszoboszlói szolgáltatás, hogy a városi fürdő mellett 10 helyi szállodában házon belül is lehet a hajdúszoboszlói gyógyvízben fürdőzni. Az orvosi felügyelet és a TB által támogatott gyógykezelések igénybevétele a gyógyfürdőben és a kihelyezett szállodai terápiákon is biztosított. Napjainkban a komplex fizikoterápiás kezelést egyéb eljárásokkal, gyógytornával, mechanoterápiával, elektroterápiával egészítik ki. A vendégeket a kihelyezett terápiákon is ugyanaz a minőség és szakértelem várja, mint a városi gyógyfürdőben. A kezelések széles kínálatából választhat, aki Hajdúszoboszlón szeretne gyógyulni. Gyógykúráját megelőzően egyeztessen orvosával és kérje az Önnek megfelelő kezelést a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben vagy a terápiák egyikén.

Ha wellnessre vágysz

Hamarosan ünnepi hosszú hétvégéken lehet majd kipihenni a munka fáradalmait, elsőként a húsvétkor majd április végén. Ha Hajdúszoboszlóra utaznál ezekre a napokra, akkor ideje lefoglalnod szálláshelyedet. Ha egy jó wellnessezés a cél, akkor Hajdúszoboszló sok-sok tekintetben kiváló választás, hiszen itt a legtöbb hotel rendelkezik wellness részleggel. A szolgáltatások kínálatában van feszített víztükrű medence, jacuzzi, finn-, infra-, bio szauna, Kneipp-taposó, termálvizes medence, élményelemek. Ha mégis apartmanban pihennél, akkor se aggódj, ezek a szolgáltatások az Aqua-Palace élményfürdőben várnak rád minden nap. Ha gyermekeiddel történő utazást tervezel, akkor is jó úti cél Hajdúszoboszló, hiszen számukra is kikapcsolódás lesz az itt töltött idő, hiszen az Aqua-Palace-ban egy egész szint csak az ő igényük szerint lett berendezve.

Tavaszi és 10+10 akciók

A hajdúszoboszlói szálláshelyek most is speciális csomagajánlatokkal várják vendégeiket. Jelenleg több akció kategóriákban is találsz ajánlatokat a www.hajduszoboszlo.hu/akciok itt gyorsan és könnyen kérhetsz ajánlatot. Még foglalhatóak a kedvezményduplázó 10+10 akciós csomagajánlatok

Az akcióban résztvevő szállodák:

Hotel Atlantis****

Hotel Aurum****

Hotel Aurum Family****

Hunguest Hotel Apollo****

Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Hunguest Hotel Béke****

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

Hungarospa Thermal Hotel***superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!